Gimnastele medaliate la Campionatul European i-au făcut o vizită preşedintelui Băsescu la Cotroceni

Componentele lotului naţional de gimnastică feminină medaliate la Campionatele Europene de la Bruxelles au făcut, miercuri, o vizită la Palatul Cotroceni, întâlnindu-se cu preşedintele Traian Băsescu.

218 afișări
Imaginea articolului Gimnastele medaliate la Campionatul European i-au făcut o vizită preşedintelui Băsescu la Cotroceni

Gimnastele medaliate la Campionatul European i-au făcut o vizită preşedintelui Băsescu la Cotroceni (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

"Gimnastele i-au făcut preşedintelui o vizită amicală neanunţată", a precizat, pentru MEDIAFAX, Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al preşedintelui.

Gimnastele au fost însoţite la întâlnirea cu preşedintele Băsescu, desfăşurată în biroul acestuia, într-un cadru neprotocolar, de către antrenorii Octavian Bellu şi Mariana Bitang, aceasta din urmă fiind şi consilier de stat în cadrul Administraţiei Prezidenţiale.

Vizita la Cotroceni a sportivelor din lotul naţional de gimnastică nu a figurat în programul oficial al şefului statului.

Şi premierul Victor Ponta le-a invitat miercuri la Palatul Victoria, înainte de şedinţa Guvernului, pe componentele echipei feminine de gimnastică a României, cu intenţia de a le felicita pentru rezultatele obţinute la Campionatul European din Belgia.

Premierul a anunţat, luni, că Guvernul va dubla, în şedinţa de miercuri, toate primele pe care le va primi echipa feminină de gimnastică a României, pentru a da un semnal atât în ceea ce priveşte recompensarea performanţei, cât şi în perspectiva Jocurilor Olimpice.

Echipa feminină a României s-a întors de la Campionatul European din Belgia cu patru medalii de aur, din cinci posibile, şi două de argint.

Rezultatele au fost următoarele: aur pe echipe, aur la sărituri (Sandra Izbaşa), aur la bârnă (Cătălina Ponor), argint la bârnă (Larisa Iordache), aur la sol (Larisa Iordache), argint la sol (Cătălina Ponor).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici