Gorghiu: Messi, interlocutor adecvat pentru Ponta. Ar putea afla că la cartonaş roşu părăseşti terenul

Alina Gorghiu spune că nu are nimic împotrivă să participe şi Victor Ponta la consultările între partide, dar Lionel Messi ar fi un interlocutor mai adecvat pentru acesta, adăugând: "Ar putea afla că după ce iei un cartonaş roşu de la opinia publică, părăseşti terenul, nu te legi de bare".

584 afișări
Imaginea articolului Gorghiu: Messi, interlocutor adecvat pentru Ponta. Ar putea afla că la cartonaş roşu părăseşti terenul

Alina Gorghiu (Foto: Dragos Savu / Mediafax Foto)

"După demisia domnului Victor Ponta din funcţia de preşedinte al PSD, dialogul politic între partide a fost relansat. Vom continua acest dialog cu liderii partidelor. Dacă domnul Liviu Dragnea va dori, nu am nimic împotrivă să participe şi Victor Ponta la întâlnirile premergătoare, de pregătire a consultărilor politice, între staffurile tehnice şi de specialitate ale partidelor, alături de ministrul Teodorovici", a scris copreşedintele PNL pe Facebook.

Alina Gorghiu a adăugat, însă, că este convinsă că fotbalistul Lionel Messi este un interlocutor mai adecvat pentru Victor Ponta decât reprezentanţii opoziţiei.

"Sunt convinsă, însă, că Lionel Messi este un interlocutor mai adecvat pentru Victor Ponta decât reprezentanţii opoziţiei, având în vedere preocupările din ultima perioadă ale încă prim-ministrului României. Cu această ocazie, ar putea afla că după ce iei un cartonaş roşu de la opinia publică şi propriul partid, părăseşti terenul, nu te legi de bare", a susţinut Gorghiu.

Premierul Victor Ponta a scris, miercuri, pe pagina sa de Facebook, după ce marţi seară a asistat la meciul de fotbal Supercupa Europei, că fotbalistul vedetă al echipei Barcelona Lionel Messi l-a ignorat, făcând chiar şi o glumă pe acestă teamă şi afirmând că Alina Gorghiu îi va cere demisia.

Premierul Victor Ponta a scris pe pagina sa de Facebook că vedeta Messi, autor a două goluri în meciul de marţi de la Tbilisi dintre Barcelona şi Sevilla, nu l-a băgat în seamă la primirea trofeului.

"Recunosc!!! Messi m-a ignorat! O să îmi ceară Dna Gorghiu demisia!!!", a scris Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta a fost, marţi seara, la Tbilisi, unde a asistat la meciul de fotbal Supercupa Europei dintre Barcelona şi Sevilla, iar înainte de meci, premierul a participat la o cină oficială organizată de omologul său din Georgia, dar şi la o degustare de vinuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici