Guvern: Nu e necesară raţionalizarea alimentelor, România nefiind afectată de o asemenea perspectivă

Nu este necesară raţionalizarea alimentelor, România nefiind afectată de o asemenea perspectivă, transmite Executivul, după ce premierul Nicolae Ciucă a avut, luni, o întâlnire cu miniştrii energiei, finanţelor şi agriculturii.

346 afișări
Imaginea articolului Guvern: Nu e necesară raţionalizarea alimentelor, România nefiind afectată de o asemenea perspectivă

Guvern: Nu e necesară raţionalizarea alimentelor, România nefiind afectată de o asemenea perspectivă

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a avut, la Palatul Victoria, o întâlnire de lucru cu miniştrii Energiei, Virgil Popescu, Finanţelor, Adrian Câciu, şi Agriculturii, Adrian Chesnoiu, alături de Secretarul General al Guvernului, Marian Neacşu, şi de şeful Cancelariei Prim-ministrului, Mircea Abrudean. 

În cadrul reuniunii a fost analizat impactul măsurilor adoptate de Guvern în domeniile economic şi energiei pentru protejarea populaţiei şi a mediului de afaceri. Reprezentanţii Guvernului vor continua evaluarea situaţiei generate de creşterea preţurilor la gaze naturale şi energie electrică, Executivul fiind decis să consolideze efectele măsurilor stabilite pentru a ajuta consumatorii casnici şi a asigura funcţionarea în condiţii optime a serviciilor publice şi a economiei”, potrivit Executivului.

Totodată, în cadrul evaluărilor, participanţii au subliniat că, potrivit analizei specialiştilor, nu este necesară raţionalizarea alimentelor, România nefiind afectată de o asemenea perspectivă, conform comunicatului de presă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici