Guvernul menţine suplimentarea posturilor la serviciile de ambulanţă şi DSP-uri

  • Guvernul menţine suplimentarea posturilor la DSP şi serviciile de ambulanţă încă şase luni
  • Orban: Posturile trebuie urmărite pentru cei care dau examenul de rezidenţiat
  • Numărul personalului din unităţile de învăţământ preuniversitar a fost suplimentat cu 750 de locuri
316 afișări
Imaginea articolului Guvernul menţine suplimentarea posturilor la serviciile de ambulanţă şi DSP-uri

Guvernul menţine încă şase luni suplimentarea cu 2.000 de posturi la serviciile de ambulanţă şi DSP-uri. Guvernul a adoptat măsura în luna aprilie, în timpul stării de urgenţă. 

Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii: „Se suplimentează cu 2.000 numărul de posturi la DSP judeţene, respectiv municipiul Bucureşti, şi serviciile de ambulanţă judeţene şi serviciul de ambulanţă Bucureşti Ilfov.”

Ludovic Orban, premierul României: „Aici trebuie să urmărim, pentru că dau examen cei care termină rezidenţiatul. Şi practic, orice fel de medic care ia examenul la finalul rezidenţiatului şi în orice disciplină căutată pentru ATI, trebuie imediat utilizate.”

  • 1000 de posturi pentru direcţiile de sănătate publică judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti
  • 1000 de posturi pentru serviciile de ambulanţă judeţene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov

De asemenea, tot în şedinţa din seara aceasta, Executivul a decis suplimentarea cu 750 de posturi a personalului didactic şi auxiliar din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat.

În urmă cu o lună, la începutul anului şcolar, schema de personal a mai fost suplimentată cu alte 500 de posturi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici