Guvernul român va oferi studenţilor moldoveni şi burse de studiu valabile pentru un an

Guvernul român va oferi studenţilor moldoveni burse de studiu valabile pentru un an, suplimentar sistemului de burse existent, a anunţat premierul Victor Ponta, aflat la Chişinău.

128 afișări
Imaginea articolului Guvernul român va oferi studenţilor moldoveni şi burse de studiu valabile pentru un an

Guvernul român va oferi studenţilor moldoveni şi burse de studiu valabile pentru un an (Imagine: Shutterstock)

El a precizat că aceste burse vor fi introduse din 2014 şi vor veni în sprijinul studenţilor moldoveni care vor să înveţe în România pe parcursul a unui singur an.

Premierul Victor Ponta se află, vineri, în Republica Moldova, la Chişinău, pentru o vizită oficială în care se întâlneşte cu preşedintele, cu prim-ministrul şi cu preşedintele Parlamentului moldovean, el participând şi la deschiderea Forumului Moldo-Român privind educaţia.

Reprezentanţii celor două guverne au semnat două memorandumuri privind semnarea unui program de cooperare între ministerele Educaţiei din cele două ţări, respectiv semnarea unui acord între cele două guverne de ajutor reciproc în caz de urgenţe medicale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici