Guvernul se reuneşte sâmbătă pentru Acordul UE al Moldovei şi gazoductul Iaşi-Ungheni

Guvernul se va reuni sâmbătă într-o şedinţă extraordinară pentru a aproba proiectul de lege privind ratificarea Acordului de asociere a Republicii Moldova la Uniunea Europeană, precum şi o ordonanţă de urgenţă necesară construirii gazoductulului Iaşi-Ungheni, a anunţat premierul Victor Ponta.

176 afișări
Imaginea articolului Guvernul se reuneşte sâmbătă pentru Acordul UE al Moldovei şi gazoductul Iaşi-Ungheni

Guvernul se reuneşte sâmbătă pentru Acordul UE al Moldovei şi gazoductul Iaşi-Ungheni (Imagine: Ovidiu Radu/Mediafax Foto)

"Ne reîntâlnim sâmbătă pentru o şedinţă extraordinară de guvern, care va avea ca obiect doar aprobarea proiectului de lege privind ratificarea acordului de asociere dintre Moldova şi Uniunea Europenă, şi o ordonanţă de urgenţă legată de gazoduct", a spus Ponta miniştrilor, în şedinţa de joi a Executivului.

Republica Moldova, Ucraina şi Georgia vor semna, vineri, acorduri de asociere cu Uniunea Europeană.

Ministerele Economiei din România şi Republica Moldova au semnat un acord pentru construcţia unei conducte de gaze între cele două ţări, pe ruta Iaşi şi Ungheni, având ca obiectiv interconectarea sistemelor de transport al gazelor naturale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici