Haşotti, urări în plenul Senatului pentru Mircea Ionescu Quintus, la împlinirea a 97 de ani

Liderul grupului PNL din Senat, Puiu Haşotti, i-a transmis, marţi, din plen, lui Mircea Ionescu Quintus, urări de "La Mulţi Ani", la împlinirea a 97 de ani, arătând că acesta este de 60 de ani membru al aceluiaşi partid, pe care l-a slujit cu devotament.

108 afișări
Imaginea articolului Haşotti, urări în plenul Senatului pentru Mircea Ionescu Quintus, la împlinirea a 97 de ani

Haşotti, urări în plenul Senatului pentru Mircea Ionescu Quintus, la împlinirea a 97 de ani (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

Puiu Haşotti a declarat la tribuna Senatului că Mircea Ionescu Quintus împlineşte 97 de ani şi de 60 de ani este membru al aceluiaşi partid, PNL, pe care l-a slujit cu devotament, cu credinţă, cu încredere.

"Domnul Quintus a fost senator, ministru al Justiţiei şi preşedinte al Senatului şi cred că sunt în asentimentul tuturor când îi urez în numele meu şi al dumneavoastră «La Mulţi Ani», multă sănătate şi cred că această urare poate fi însoţită şi de aplauze", a spus Haşotti.

Senatorii din plen au întâmpinat cu aplauze urarea făcută de liderul liberalilor din Senat. După acest anunţ, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a trecut la următorul punct pe ordinea de zi, fără să facă niciun fel de comentariu pe acest subiect.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici