Herman Berkovits, consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă | FOTO

Herman Berkovits a fost numit consilier onorific al prim-ministrului Viorica Dăncilă, potrivit unei decizii a premierului, publicată vineri în Monitorul Oficial.

362 afișări
Imaginea articolului Herman Berkovits, consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă | FOTO

Herman Berkovits, consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă | FOTO

Activitatea lui este neremunerată, potrivit deciziei premierului Viorica Dăncilă.

Pe 15 aprilie 2015, Herman Berkovits a fost numit consul onorific al României în Israel. El a fost desemnat, din anul 2009, medicul personal al premierului israelian Benjamin Netanyahu.

Herman Berkovits s-a născut la Târgu-Lăpuş, în judeţul Maramureş, în anul 1947 şi a urmat cursurile Institutului de Medicină din Cluj-Napoca. Este medic specialist pediatru şi conduce propria clinică de medicină pediatrică şi generală în Ierusalim.

(Imagine: Facebook Gabriela Firea)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici