Igaş: Am luat act de declaraţia lui Trandafir, vom vedea marţi dacă va acţiona cum a declarat

Liderul senatorilor PDL, Constantin Igaş, a declarat, luni seară, la Antena 3, că s-a luat act de declaraţia lui Teo Trandafir privind votul împotriva Guvernului, menţionând că deputata va fi monitorizată la vot, urmând să îi fie analizată poziţia în partid dacă votează pentru moţiunea de cenzură.

23 afișări
Imaginea articolului Igaş: Am luat act de declaraţia lui Trandafir, vom vedea marţi dacă va acţiona cum a declarat

Igaş: Am luat act de declaraţia lui Trandafir, vom vedea marţi dacă va acţiona cum a declarat (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Întrebat cum comenetază faptul că şi deputatul Teo Trandafir a anunţat că va vota în favoarea moţiunii de cenzură, senatorul PDL a precizat că s-a luat act de poziţia deputatului Trandafir, care va fi monitorizată la vot dacă va acţiona în sensul declaraţiei sale.

"Nu putem decât să luăm cunoştinţă de această declaraţie, iar în perioada următoare să vedem dacă va acţiona mâine aşa cum a declarat, pe urmă vom analiza poziţia doamnei Teo Trandafir. Eu am văzut atâţia oameni politici care au declarat una azi şi au făcut altceva mâine", a spus Igaş la Antena 3.

Deputatul PDL Teo Trandafir a declarat, luni, pentru "Gândul", că va vota, marţi, moţiunea de cenzură pentru că nu poate susţine reducerea pensiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici