Iliescu: Alianţa cu PNL şi PC e bine aşezată, nimeni nu îşi schimbă platforma doctrinară

Fostul preşedinte Ion Iliescu s-a declarat, sâmbătă, încrezător în şansele alianţei PSD cu PNL şi PC, menţionând că aceasta este aşezată pe baze solide şi nimeni nu îşi schimbă platforma doctrinară.

22 afișări
Imaginea articolului Iliescu: Alianţa cu PNL şi PC e bine aşezată, nimeni nu îşi schimbă platforma doctrinară

Iliescu: Alianţa cu PNL şi PC e bine aşezată, nimeni nu îşi schimbă platforma doctrinară (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

El a făcut declaraţia la începutul reuniunii conducerii PSD unde urmează să se valideze alianţa cu PNL şi PC.

Iliescu a menţionat că este firesc să existe şi nemulţumiri, menţionând că cei doi social-democraţi care au votat împotrivă, au vizat "elemente concrete".

Iliescu a apreciat faptul că cele două partide, PSD şi PNL, au găsit acel "ce" comun care le permite să colaboreze, în interes naţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici