Iliescu despre Băsescu - Vîntu: Nu ştiu, nu vreau să mă bag, se cunosc mai bine reciproc

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a evitat, vineri, să comenteze acuzaţiile pe care Sorin Ovidiu Vîntu i le-a adus preşedintelui Traian Băsescu, adăugând că cei doi "se cunosc mai bine reciproc".

32 afișări
Imaginea articolului Iliescu despre Băsescu - Vîntu: Nu ştiu, nu vreau să mă bag, se cunosc mai bine reciproc

Iliescu despre Băsescu - Vîntu: Nu ştiu, nu vreau să mă bag, se cunosc mai bine reciproc (Imagine: Bogdan maran/Mediafax Foto)

Întrebat de jurnalişti cum comentează acuzaţiile pe care Sorin Ovidiu Vîntu i le-a adus preşedintelui Traian Băsescu după ce a fost reţinut de procurori, Ion Iliescu a răspuns: "Nu ştiu, nu vreau să mă bag în asemenea chestii, se cunosc mai bine reciproc".

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi seară, la întoarcerea de la Bruxelles, că toţi cei care au furat bani de la FNI, din petrol, care au furat statul trebuie să răspundă şi a susţinut că presa consolidează minciuna conform căreia preşedintele s-ar ocupa să-i bage în puşcărie pe infractori.

Anterior, la Bruxelles, Băsescu declarase, răspunzând unei întrebări referitoare la acuzaţiile lui Sorin Ovidiu Vîntu, că este o greşeală să se creadă că "un inculpat poate fi confruntat cu un şef de stat".

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a afirmat, miercuri, în instanţă, că Traian Băsescu i-a cerut sprijin mediatic la referendumul din 2007, pentru demiterea preşedintelui. De asemenea, el a susţinut că emisari ai lui Traian Băsescu i-au cerut să cedeze o parte din trustul său media, refuzul său ducând la declanşarea controalelor ANAF la Realiatatea TV şi, în final, la arestarea sa.

Sorin Ovidiu Vântu a fost eliberat joi după-amiază, după o săptămână de detenţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici