Iliescu: Geoană a fost de o obrăznicie fără seamăn

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marţi, comentând acuzele lui Mircea Geoană la adresa sa, că preşedintele Senatului a fost de o obrăznicie fără seamăn în şedinţa CExN a partidului.

1650 afișări
Imaginea articolului Iliescu: Geoană a fost de o obrăznicie fără seamăn

Ion Iliescu (Imagine: Thomas Campean/Mediafax foto)

"Geoană a intrat în partid fără să ştie ce este acela un partid. Nu a învăţat nimic. El a contribuit la pierderea din 2004. În 2009 tot partidul a fost cel care l-a ajutat, iar el îşi permite să ducă la pierderea unor alegeri. N-a explicat nici până în ziua de astăzi motivaţia mersului lui în noapte la Vântu. După toate astea, el nu învaţă nimic. A pierdut alegerile, a pierdut în partid şi n-a tras înnvăţămintele necesare", a declarat preşedintele de onoare al PSD.

Întrebat despre posibilitatea plecării din partid şi a altor membri care să-l urmeze pe Geoană, Iliescu a răspuns: "Cei care pleacă îşi merită soarta dacă o fac. Eu nu cred însă că vor pleca. El este cel care îşi face iluzii că va fi urmat".

Ion Iliescu a mai spus, răspunzând unei întrebări referitoare la viitorul politic al lui Mircea Geoană, că "viitorul lui îl priveşte".

Întrebat în legătură cu acuzaţia lui Mircea Geoană potrivit căreia Iliescu este "o piază rea" a PSD, că aduce ranchiună şi că nu l-a vrut pe Adrian Năstase preşedinte, motiv pentru care Traian Băsescu a devenit şef al statului, preşedintele de onoare al PSD a spus că el nici nu voia să ia cuvântul la şedinţa CExN, dar că, întrucât Geoană a fost "de o obrăznicie fără seamăn", a trebuit să-i răspundă.

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a fost exclus din PSD în urma deciziei luate în CExN, marţi, cu 50 de voturi "pentru", cinci "împotrivă" şi trei abţineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici