Iliescu, întrebat dacă Năstase va critica PSD la Congres: "Cum o să-şi permită? "

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a fost întrebat, joi, de jurnalişti, dacă Adrian Năstase va aduce critici PSD la Congresul partidului, el răspunzând: "Cum o să-şi permită?".

262 afișări
Imaginea articolului Iliescu, întrebat dacă Năstase va critica PSD la Congres: "Cum o să-şi permită? "

Ion Iliescu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Cum o să-şi permită aşa ceva? Gândiţi-vă bine la starea sa de spirit. A ieşit din închisoare. Cu asemenea gânduri, cum a ieşit din închisoare, să o facă pe criticul partidului? Din contră, a exprimat sentimente fireşti, normale, de solidaritate, de relaţii fireşti, umane cu cei care sunt azi, cu noua generaţie de conducători ai partidului, cu care el a avut şi legături personale, adică şi-a exprimat... şi eu l-am apreciat prin echilibrul pe care l-a avut", a precizat Iliescu.

El a admis că Năstase a adus o serie de critici PSD şi USL pe blog, dar a arătat că blogul permite "mai multe reflecţii".

"Asta e altceva, blogul îi permite mai multe reflecţii", a spus Iliescu.

El a catalogat drept "foarte bună" prima apariţie televizată a lui Năstase după eliberare.

"Foarte bine. Am şi vorbit cu el la telefon de dimineaţă şi l-am felicitat. A fost un interviu de substanţă, cu un ton echilibrat. Mi-a părut bine de cum s-a prezentat", a spus Iliescu.

El a arătat că nu s-a întâlnit cu fostul premier şi că au discutat doar telefonic.

"O să ne vedem la Congres", a mai precizat Iliescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici