Iliescu, la lansarea cărţii lui Năstase: Nota comună este referirea la Traian Băsescu, o obsesie a lui Năstase

Fostul preşedinte Ion Iliescu a declarat sâmbătă, la lansarea cărţii lui Adrian Năstase "Exerciţii de libertate", că "o notă comună" a analizelor lui Năstase este referirea la preşedintele Traian Băsescu, "o obsesie" a fostului premier.

297 afișări
Imaginea articolului Iliescu, la lansarea cărţii lui Năstase: Nota comună este referirea la Traian Băsescu, o obsesie a lui Năstase

Ion Iliescu (Imagine: Razvan Chirita/ Mediafax Foto)

"Este o cronică la zi a evenimentelor interne şi internaţionale. Citind cartea veţi vedea că o notă comună a analizelor sale este mai ales referirea la preşedintele Traian Băsescu. Este o obsesie a lui Năstase, dar care reflectă o anumită stare de lucru din societatea românească", a spus Ion Iliescu la lansarea cărţii care a avut loc în cadrul târgului Gaudeamus.

Iliescu a mai spus despre Năstase că are "un condei pătrunzător, dotat cu un mare talent gazetar".

La lansarea cărţii au fost prezenţi şi Dana Năstase şi fiul cel mare al fostului premier, Andrei.

Dana Năstase a precizat că soţul său i-a sunat pe ea şi pe fiul său sâmbătă dimineaţă, la ora 10.30, şi le-a urat succes. Andrei Năstase a prezentat un mesaj al tatălui său şi le-a spus celor prezenţi că există o carte cu file albe în care persoanele care doresc îi pot transmite "câteva cuvinte pe hârtie" lui Adrian Năstase. "Este de fapt cartea celorlalţi pentru Adrian Năstase", a mai spus Andrei Năstase.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici