IMAGINI cu militarul american, care a leşinat în apropiere de Klaus Iohannis, la Ziua Marinei/ Reacţia preşedintelui care îşi rostea discursul | VIDEO

În spaţiul public au apărut imagini cu momentul în care militarul american a leşinat, în timpul evenimentelor dedicate Zilei Marinei de la Constanţa. În imagini se vede că preşedintele Klaus Iohannis îşi continuă discursul la pupitru, în timp ce soldaţii încearcă să îi acorde prim ajutor militarului.

17804 afișări
Imaginea articolului IMAGINI cu militarul american, care a leşinat în apropiere de Klaus Iohannis, la Ziua Marinei/ Reacţia preşedintelui care îşi rostea discursul | VIDEO

IMAGINI cu militarul american, care a leşinat în apropiere de Klaus Iohannis, la Ziua Marinei/ Reacţia preşedintelui care îşi rostea discursul | VIDEO

Pe imagini se observă că militarul american îşi pierde cunoştinţa şi cade pe spate, fiind prins de către alţi soldaţi. Cum nu îşi revine, unul dintre colegi fuge prin spatele preşedintelui după targă. În acest timp, şeful statului îşi continuă discursul.

După încheierea alocuţiunii şefului statului, acesta pleacă, fără să privească în partea dreaptă, acolo unde este militarul leşinat. Rămâne neclar dacă preşedintele a observat sau nu incidentul.

Ulterior, soldatul a fost preluat cu o targă şi dus la spitalul militar din Constanţa.

Ministrul Apărării, Gabriel Leş, a declarat că militarul american este sub îngrijire: „Lucrurile se pare că decurg bine. A fost doar o cădere de glicemie, este la Spitalul Militar”.

În spaţiul public există imagini în care se pot observa alţi oficiali cum reacţionează în momentul în care în prezenţa lor leşină cineva.

De exemplu în anul 2013, fostul preşedinte Barack Obama a prins o femeie însărcinată, care a fost la un pas să se prăbuşească în timpul unui discurs al şefului de stat american.

Într-o altă situaţie, acelaşi preşedinte a întrerupt conferinţa de presă pentru că unui jurnalist i s-a făcut rău.

Alte cazuri:

Taguri:
iohannis,
lesinat,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici