IMM Invest, modificat de deputaţi: plafonul total al garanţiilor a fost dublat. La ce sumă a ajuns

  • Deputaţii au adoptat, decizional, proiectul privind programul IMM Invest
  • Un amendament important se referă la dublarea plafonului total al garanţiilor care pot fi acordate, de la 15 la 30 de miliarde de lei
  • Au fost 308 voturi „pentru” şi două abţineri
328 afișări
Imaginea articolului IMM Invest, modificat de deputaţi: plafonul total al garanţiilor a fost dublat. La ce sumă a ajuns

IMM Invest, modificat de deputaţi: plafonul total al garanţiilor a fost dublat. La ce sumă a ajuns

Deputaţii au adoptat, miercuri,  proiectul privind IMM Invest. Unul dintre amendamentele importante adoptate se referă la dublarea plafonului total al garanţiilor care pot fi acordate, de la 15 la 30 de miliarde de lei.

Camera Deputaţilor a adoptat, decizional, raportul favorabil pentru proiectul privind programul de susţinere a întreprinderilor mici şi mijlocii - IMM INVEST ROMÂNIA, precum şi pentru aprobarea Schemei de ajutor de stat pentru susţinerea activităţii IMM-urilor în contextul crizei economice generate de pandemia COVID-19.

Au fost 308 voturi „pentru” şi două abţineri.

„Pentru anul 2020, plafonul total al garanţiilor care pot fi acordate în cadrul programului este de 30.000.000.000 lei”, prevede amendamentul PSD, aprobat de Parlament.

Programul IMM Invest permite întreprinderilor mici şi mijlocii să beneficieze de credite de la bănci cu garanţii de stat.

Prin acest proiect, se aduce un sprijin, în contextul efectelor virusului, pentru menţinerea continuităţii domeniului economic.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici