Însărcinatul cu afaceri al SUA în România a primit placheta de onoare a MAI de la ministrul Oprea

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a acordat luni, placheta de onoare a MAI, însărcinatului cu Afaceri al Statelor Unite ale Americii în România, Dean Thompson, informează MAI.

134 afișări
Imaginea articolului Însărcinatul cu afaceri al SUA în România a primit placheta de onoare a MAI de la ministrul Oprea

Dean Thompson (Imagine: Twitter)

Potrivit sursei citate, în cadrul ceremoniei, care a avut loc la sediul Ministerului Afacerilor Interne (MAI), Gabriel Oprea a subliniat importanţa continuării colaborării între instituţiile de profil din România şi SUA.

La rândul său, oficialul american a menţionat necesitatea continuării colaborării între structurile de securitate din cele două ţări pentru a garanta siguranţa cetăţenilor şi a respectării statului de drept.

La eveniment au mai fost prezenţi ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşă, consilieri ai Ambasadei SUA la Bucureşti, precum şi reprezentanţi ai conducerii Ministerului Afacerilor Interne.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici