Întrebat pe cine va susţine în funcţia de premier, Călin Popescu Tăriceanu a răspuns: "Sunt încă în putere"

Călin Popescu Tăriceanu, copreşedintele ALDE, nu a dorit, miercuri, la Timişoara, să dezvăluie numele persoanei care va fi susţinută de partid pentru funcţia de premier, dar a precizat că el este "încă în putere", transmite corespondentul MEDIAFAX.

1524 afișări
Imaginea articolului Întrebat pe cine va susţine în funcţia de premier, Călin Popescu Tăriceanu a răspuns: "Sunt încă în putere"

Călin Popescu Tăriceanu se autopropune premier. "Sunt încă în putere"

Întrebat în cadrul unei conferinţe de presă pe cine susţine ALDE pentru funcţia de premier, Călin Popescu Tăriceanu a declarat că s-a discutat în interiorul partidului despre acest lucru.

"Am discutat şi cu Sorin Cîmpeanu, şi cu Daniel Constantin. Le-am zis 'sunteţi gata să vă angajaţi? Da, suntem, puteţi să contaţi pe noi'. Eu cred că, din ceea ce mai ştiţi şi dumneavoastră, am avut un mandat de prim-ministru de care nu mi-e ruşine, nu pot să spun că a fost perfect. Sunt la o vârstă la care încă sunt în putere, aşa că noi avem planuri de viitor", a declarat Tăriceanu, la Timişoara.

Călin Popescu Tăriceanu a fost premier al României în perioada 2004 - 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici