Ioan Botiş: Sunt decis să rămân în cursa pentru Primăria Bistriţa, cred că voi câştiga

Ministrul Muncii, Ioan Botiş, a declarat, vineri, că este decis să rămână în cursa pentru Primăria Bistriţa din partea PDL, fiind convins că va câştiga alegerile şi va ajunge primar.

25 afișări
Imaginea articolului Ioan Botiş: Sunt decis să rămân în cursa pentru Primăria Bistriţa, cred că voi câştiga

Ioan Botiş: Sunt decis să rămân în cursa pentru Primăria Bistriţa, cred că voi câştiga (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Întrebat dacă nu au intervenit modificări legate de intenţia sa de a candida la Primăria Bistriţa la alegerile locale din 2012 şi ce şanse crede că are, Ioan Botiş a spus este decis să rămână în cursa pentru Primăria Bistriţa.

"Sunt decis să rămân în cursa pentru Primăria Bistriţa. Cred că voi câştiga. Nu am nici cea mai mică îndoială. Şansele le dau cetăţenii. Dacă lucrurile pe care le-am făcut la Ministerul Muncii vor produce efecte pozitive, cetăţenii îmi vor da aceste şanse, dacă nu, nu", a spus Botiş.

Ministrul Muncii, Ioan Botiş, a fost ales, în luna noiembrie a anului trecut, în funcţia de preşedinte al PDL Bistriţa şi desemnat candidat al formaţiunii, în 2012, la Primăria municipiului Bistriţa.

PDL a pierdut Primăria Bistriţa în 2008, când funcţia a fost câştigată de Ovidiu Creţu (PSD), acesta fiind primul primar social-democrat al municipiului după două mandate consecutive ale lui Vasile Moldovan (PDL).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici