Ioan T.Morar: Ministrul de Externe m-a propus consul general la Marsilia, este onorant să accept

Jurnalistul Ioan T. Morar a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că a fost propus de ministrul de Externe, Teodor Baconschi, pentru postul de consul general la Marsilia, precizând că este "onorant" pentru el să accepte o astfel de propunere.

345 afișări
Imaginea articolului Ioan T.Morar: Ministrul de Externe m-a propus consul general la Marsilia, este onorant să accept

Ioan T.Morar: Ministrul de Externe m-a propus consul general la Marsilia, este onorant să accept (Imagine: Andrei Spirache/Mediafax Foto)

"Da, m-a propus domnul Baconschi consul general la Marsilia. Nu ştiu când se va întâmpla. Actele le semnează primul-ministru. Sigur că voi accepta. Nu e ceva ruşinos, e ceva onorant pentru mine să accept o astfel de propunere. Într-un fel, pare demodat, dar îmi voi face datoria faţă de ţară. Eu am lucrat în mediul privat din 1990, deci nu e ca şi când aş lua acum bani publici, mai ales că s-au şi redus salariile. (...) Doresc să marchez o etapă nouă în viaţa mea şi în cariera mea. Sper să ajung acolo şi să demonstrez că nu a fost o alegere hazardată din partea celor care m-au propus", a spus Ioan T. Morar.

Informaţia a fost difuzată iniţial de "Jurnalul Naţional", care a scris, citând surse guvernamentale, că referatul ministrului Teodor Baconschi se află în acest moment pe masa premierului Emil Boc.

În prezent, funcţia de consul general al României la Marsilia este deţinută de Cornel Alecse.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici