Iohannis despre posibila înscriere a unor membri FDGR în PNL: Sper să nu

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a declarat, marţi, că "puterea exemplului" i-ar putea determina pe alţi colegi din FDGR să se înscrie în PNL, dar că el nu "recomandă colegilor să facă acest pas" şi că "speră" ca acest lucru să nu se întâmple.

139 afișări
Imaginea articolului Iohannis despre posibila înscriere a unor membri FDGR în PNL: Sper să nu

Klaus Iohannis (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a fost întrebat, marţi, într-o conferinţă de presă care a avut loc după Adunarea Reprezentanţilor FDGR, la care au participat delegaţi din întreaga ţară, dacă sunt colegi care ar vrea să îl urmeze în PNL.

"Nu cunosc un astfel de caz, dar problema s-a discutat. Cineva a pus întrebarea. Recomandarea mea a fost să se analizeze cu maximă precauţie fiecare caz. Eu nu am recomandat şi nu recomand colegilor mei să facă acest pas, fără o consultare foarte aprofundată cu toate entităţile forumului care pot fi în discuţie", a declarat Iohannis.

Întrebat care ar putea fi motivele pentru care un simplu membru FDGR ar intra în PNL, Iohannis a răspuns: "Puterea exemplului".

"Cred că nu o luaţi ca o lipsă de modestie. Puterea exemplului s-ar putea manifesta şi în acest caz. Sper să nu", a afirmat Iohannis.

În 20 februarie, Klaus Iohannis a anunţat că s-a înscris în PNL, ulterior obţinând funcţia de prim-vicepreşedinte al formaţiunii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici