Iohannis: Guvernul nu ar trebui să se teamă de o moţiune de cenzură acum, e un act politicianist

Guvernul nu are motive să se teamă de o moţiune de cenzură, pentru că, în acest moment, este vorba despre un "act politicianist", a declarat, luni, preşedintele Klaus Iohannis, întrebat dacă Executivul ar trebui să aibă emoţii din cauza ameninţărilor PSD privind iniţierea unui astfel de demers.

723 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Guvernul nu ar trebui să se teamă de o moţiune de cenzură acum, e un act politicianist

Iohannis: Guvernul nu ar trebui să se teamă de o moţiune de cenzură acum, e un act politicianist

"Nu (nu ar trebui să se teamă Guvernul Cioloş-n.r). După părerea mea, acum, o moţiune de cenzură este un act politicianist", a răspuns Iohannis, întrebat dacă Guvernul ar trebui să se teamă de o moţiune.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că social-democraţii vor continuă discuţiile cu reprezentanţii ALDE despre o posibilă iniţiere a unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului după alegerile locale din 5 iunie.

Pe de altă parte, copreşedintele PNL Alina Gorghiu a fost prima care a lansat scenariul potrivit căruia că triada Dragnea-Ponta-Tăriceanu urmăreşte demiterea Guvernului, suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis şi ''diluarea'' luptei anticorupţie.

Vicepreşedintele PNL, Sulfina Barbu, a declarat şi ea, duminică, într-o conferinţă de presă, că PSD urmăreşte să îl numească pe Victor Ponta premier în toamnă şi îşi propune să acapereze întreaga putere prin menţinerea lui Tăriceanu la Senat şi îndepărtarea lui Zgonea de la Camera Deputaţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici