Iohannis, huiduit şi aplaudat la Iaşi, în timpul discursului despre Unire. Cum a reacţionat preşedintele: Fiecare român are dreptul la opinie | VIDEO

Preşedintele Klaus Iohannis a fost aplaudat şi huiduit, în acelaşi timp, de ieşeni, în momentul în care a rostit, vineri, discursul de Ziua Unirii şi a spus că România are nevoie de infrastructură de transport, de spitale şi de educaţie, iar pentru asta vor fi alegeri anticipate.

7661 afișări
Imaginea articolului Iohannis, huiduit şi aplaudat la Iaşi, în timpul discursului despre Unire. Cum a reacţionat preşedintele: Fiecare român are dreptul la opinie | VIDEO

Sursa FOTO: Facebook

„Din Parlament, PSD vrea însă să blocheze toate reformele şi de aceea avem nevoie de alegeri anticipate. Acest fapt nu este un moft, ci o dorinţă stringentă a societăţii pentru ca românii să se schimbe în bine. (...) Avem nevoie de politiceni care să îşi iubească ţara cu adevărat, să facă din ea o Românie normală”, a spus Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a mai spus, în timp de mai mulţi ieşeni protestau pentru Autostradă, că „România are nevoie de Autostrada Unirii, proiect consfinţit prin lege, care obligă statul să realizeze un drum de mare viteză peste Carpaţi”.

„Pentru că ne aflăm la Iaşi, în inima Moldovei, transmit un semnal ferm către guvernanţi: românii şi România au nevoie de Autostrada Unirii, proiect consfinţit prin lege, care obligă statul să realizeze un drum de mare viteză peste Carpaţi. Provinciile istorice, Moldova şi Transilvania, trebuie să fie unite! Fără această autostradă, Moldova nu va putea recupera decalajul economic”, a mai spus Iohannis, în timpul discursului său.

Preşedintele a mai spus că românii trebuie ca la sărbătoare şi în momentele grele, „să ne stăm aproape unii altora, să ne unim pentru modernizarea României, să ne concentrăm pe lucrurile bune care ne unesc şi să găsim împreună soluţii pentru a înlătura acele situaţii care ne dezbină”.

Iohannis, după huiduielile de la Iaşi: Fiecare român are dreptul la opinie

Iohannis a spus, după ce a fost huiduit în timpul discursului de la manifestările dedicate Unirii Principatelor, că fiecare român are dreptul la opnie. „Mă bucur că în România avem o democraţie vie, care se manifestă”, a declarat şeful statului.

„Aşa cum am comentat de fiecare dată sunt foarte bucuros că în România avem o democraţie vie, care se manifestă. Şi în aşa o zi frumoasă, cum este astăzi, nu ne-am supărat absolut deloc. Fiecare român are dreptul la opnia lui şi cred că, în ansamblu, lucrurile merg, şi aici în Iaşi, din ce în ce mai bine”, a declarat Klaus Iohannis.

PSD, după ce Iohannis a fost huiduit la Iaşi: „Jenant, domnule Preşedinte!”

„Jenant, domnule Preşedinte! Jenant, domnule Orban! De Ziua Sfântă a Unirii, românii nu meritau acest lucru. Măcar atâta lucru să fi înţeles de la cei care, acum 161 de ani, au fost în aceleaşi locuri! Românii au nevoie de autostrăzi bugetate şi un trai decent, nu de populisme ieftine şi anticipate. V-au spus-o clar astăzi!”, a scris PSD pe contul de Facebook, după ce Klaus Iohannis a fost huiduit în timpul discursului despre Unire, la Iaşi. 

Premierul Ludovic Orban, întâmpinat şi el cu huiduieli la Iaşi 

Şi premierul Ludovic Orban a avut parte de huiduieli la Iaşi, înainte de a-şi începe discursul. „Nu mă faceţi să cred că printre noi mai sunt alegători ai lui Vogoride”, a reacţionat Orban. Citeşte continuarea...

Înainte de a-şi ţine discursul de Ziua Unirii, mai mulţi ieşeni l-au huiduit pe premier.

„Nu mă faceţi să cred că printre noi mai sunt alegători ai lui Vogoride”, le-a răspuns Orban.

Incident în faţa preşedintelui Klaus Iohannis, la Iaşi: O persoană a leşinat

O persoană a leşinat, vineri, în timpul evenimentelor de la Iaşi, de Unirea Principatelor, în apropierea preşedintelui Klaus Iohannis, bărbatul fiind preluat de urgenţă şi dus într-o ambulanţă SMURD. Citeşte continuarea...

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici