Ion Diaconescu va fi înmormântat joi, la Cimitirul Bellu

Toţi cei care vor să îşi ia rămas bun de la fostul lider ţărănist Ion Diaconescu o pot face începând de miercuri, de la ora 10.00, la sediul PNŢCD, urmând ca înmormântarea să aibă loc joi, la Cimitirul Bellu.

351 afișări
Imaginea articolului Ion Diaconescu va fi înmormântat joi, la Cimitirul Bellu

Ion Diaconescu va fi înmormântat joi, la Cimitirul Bellu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"PNŢCD îi anunţă pe toţi românii care s-au simţit reprezentaţi de onoarea, demnitatea şi discreţia domnului preşedinte Ion Diaconescu că îşi pot lua rămas bun de la acesta la sediul PNŢCD din Bd Carol I nr 24 începând de miercuri orele 10.00. O carte de condoleanţe va fi disponibilă pentru cei care doresc să îşi exprime sentimentele cu acest prilej", anunţă PNŢCD într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

Conform sursei citate, slujba religioasă va avea loc joi în jurul orei 14.00 la Biserica Sf Spiridon, iar înmormântarea la Cimitirul Bellu.

Fostul preşedinte al PNŢCD Ion Diaconescu a decedat, marţi seară, la vârsta de 94 de ani.

Ion Diaconescu fusese tratat recent la Institutul de Cardiologie "C.C. Iliescu" Fundeni, din cauza cauza unor tulburări de ritm cardiac.

Fostul preşedinte al PNŢCD a fost externat în 3 octombrie din Institutul de Cardiologie "C.C. Iliescu" Fundeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici