Ivan: Dragnea ne spune că luptă cu baronii locali, care au prea multă putere. E şocant, dar şi amuzant

Europarlamentarul Cătălin Ivan a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, vorbeşte precum Monica Macovei atunci când afirmă că el luptă cu baronii locali care au strâns prea multă putere şi a susţinut că gestul lui Dragnea e "şocant", dar şi "amuzant".

298 afișări
Imaginea articolului Ivan: Dragnea ne spune că luptă cu baronii locali, care au prea multă putere. E şocant, dar şi amuzant

Vicepremierul Liviu Dragnea (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

"Este amuzant în schimb să-l aud pe domnul Dragnea vorbind ca Monica Macovei. E şocant să-l aud pe Liviu Dragnea spunând de baronii PSD, de colegii care au strâns prea multă putere şi nu ar trebui să mai aibă atâta putere. Repet, vorbim de domnul Dragnea, care ne spune de liderii judeţeni care trebuie să mai lase frâiele din mână, pentru că nu dă bine la imagine", a spus europarlamentarul.

El a precizat că PSD a obţinut 40% în primul tur al alegerilor prezidenţiale tocmai pentru că are lideri puternici şi structuri puternice la nivel local şi judeţean.

Totodată, Ivan a spus că este total împotriva propunerii lui Dragnea de limitare a numărului de mandate, precizând că aceasta propunere e neconstituţională şi nici nu ar ajuta "la nimic".

Ivan a sublinita că este de acord, însă, cu introducerea unui mecanism prin care cei care sunt suspectaţi de acte de corupţie sau au probleme cu Justiţia să facă un pas înapoi şi să se pună la dispoziţia instanţelor, astfel încât să nu fie protejat "absolut nimeni".

"Dar de aici până al spune că tu, Liviu Dragnea, te lupţi cu baroni locali, mi se pare că şi-a pus o ţintă falsă domnul Dragnea. Cred că se bate pe cei 5% pe care i-a luat Macovei la prezidenţiale, ceea ce ste foarte puţin", a conchis europarlamentarul Cătălin Ivan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici