Kelemen Hunor s-a întâlnit cu conducerea PNL şi a luat o decizie privind guvernarea împreună

  • Kelemen Hunor a declarat, vineri, după o întâlnire cu conducerea PNL, că s-a discutat dacă „putem continua împreună guvernarea şi răspunsul e: Da”.
  • Preşedintele UDMR este sigur că partidul său şi PNL se vor înţelege şi asupra portofoliilor.
2632 afișări
Imaginea articolului Kelemen Hunor s-a întâlnit cu conducerea PNL şi a luat o decizie privind guvernarea împreună

„Astăzi (vineri-n.r.) nu am discutat de structură şi de portofolii. Am discutat dacă putem continua împreună guvernarea şi răspunsul a fost Da. Am discutat de programul de guvernare. Atât noi, cât şi colegii de la PNL am dat în lucru la colegii noştri să lucreze pe programul actual de guvernare şi să completeze acolo unde e de completat. Mâine echipele se vor întâlni şi vom finaliza progamul de guveranre în weekend”, a declarat Kelemen Hunor la finalul întâlnirii cu liderii PNL.

Acesta a dat asigurări că, după finalizarea programului de guvernare, UDMR şi PNL se vor înţelege şi asupra structurii Guvernului.

„Despre structură vom discuta după ce programul este gata, că dacă ne-am înţeles pe programul de guvernare, pe structura Guvernului şi pe portofolii ne vom înţelege sută la sută”, a adăugat liderul UDMR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici