Kelemen: Nu cred că există şansa să avem o opoziţie unită în Parlament

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, şi-a declarat joi neîncrederea că în actuala legislatură va exista "o opoziţie unită" în Parlament, el făcând aceste afirmaţii după şedinţa grupurilor parlamentare reunite ale Uniunii.

214 afișări
Imaginea articolului Kelemen: Nu cred că există şansa să avem o opoziţie unită în Parlament

Kelemen Hunor (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

"Nu cred că există şansa să avem o opoziţie unită, probabil vor fi momente când opoziţia va avea un punct de vedere asemănător, vor fi şi situaţii când nu putem ajunge la un acord. Eu deja văd când vorbesc despre sistemul electoral şi reforma lui, e greu să găsim o soluţie comună, fiindcă nu am reuşit să găsim când eram împreună. Şi v-am dat doar un exemplu", a opinat el, întrebat dacă se va putea vorbi despre o opoziţie unită în Parlament.

Liderul UDMR a spus că sunt "foarte multe valori" pe care UDMR le împărtăşeşte cu PDL, dar că "lucrurile sunt nuanţate, complicate".

"Eu nu văd cum am putea avea o opoziţie unită, dar dialog vom avea", a spus Kelemen.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici