Klaus Iohannis cheamă în instanţă CNCD pentru amenda de 5.000 lei

  • Klaus Iohannis a dat în judecată CNCD, la Curtea de Apel Bucureşti
  • Preşedintele cere anularea amenzii de 5.000 lei pe care a primit-o pentru declaraţiile referitoare la maghiari
  • PSD a sesizat CNCD după ce Iohannis a acuzat social democraţii că „au vrut să dea Ardealul Ungurilor” în complicitate cu Viktor Orban
5124 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis cheamă în instanţă CNCD pentru amenda de 5.000 lei
Klaus Iohannis a contestat in instanta amenda de 5000 lei de la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) pentru afirmatiile referitoare la maghiari. Dosarul a fost depus la Curtea de Apel Bucureşti, iar până în prezent nu a fost stabilit un termen de judecată. 
 
PSD a sesizat CNCD după ce Iohannis, în luna mai, a ieşit la declaraţii şi a acuzat social democraţii că „au vrut să dea Ardealul Ungurilor” în complicitate cu Viktor Orban. Declaraţiile au fost date când proiectul privind autonomia Ţinutului Secuiesc a trecut tacit prin Camera Deputaţilor. După scandal, proiectul a picat la votul final. 
 
Preşedintele a anunţat chiar de când a primit amenda că va cere anularea în faţa judecătorilor. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici