Klaus Iohannis speculează scandalul de la TAROM: PSD a dorit să ţină avioanele la sol şi promisiunile în aer

Preşedintele Klaus Iohannis a spus, la lansarea programului său de candidat la prezidenţiale, că România are printre cele mai puţin dezvoltate infrastructuri de transport din UE. Iohannis dă vina pe guvernarea PSD, despre care spune că a dorit "să ţină avioanele la sol şi promisiunile în aer".

167 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis speculează scandalul de la TAROM: PSD a dorit să ţină avioanele la sol şi promisiunile în aer

Klaus Iohannis speculează scandalul de la TAROM: PSD a dorit să ţină avioanele la sol şi promisiunile în aer

"Astăzi, România are nevoie de investiţii în infrastructură, în special în infrastructura de transport. Din păcate, şi în această privinţă stăm foarte prost în rândul statelor Uniunii Europene, pentru toate tipurile de transport: rutier, feroviar, maritim sau aerian. Iar PSD ştie bine de ce – pentru că au dorit să ţină avioanele la sol şi promisiunile în aer!", a declarat, duminică, Klaus Iohannis, în cadrul evenimentului de lansare a candidaturii sale pentru un nou mandat de preşedinte.

Iohannis susţine că România trebuie să se integreze în Spaţiul Unic de Transport European şi este convins că guvernul PNL poate face acest lucru.

"Pentru a deveni cu adevărat hub de transport între Europa şi Asia, coridoarele de transport nu trebuie să rămână simple proiecte pe hârtie, iar România trebuie să se integreze efectiv în Spaţiul Unic de Transport European. De aceea, avem împreună obligaţia de a îndrepta lucrurile, prin proiecte de investiţii majore. Şi sunt convins că guvernul PNL ştie, poate şi trebuie să conecteze România cu ea însăşi şi cu lumea civilizată", a afirmat acesta.

PNL a organizat, duminică, evenimentul de prezentare al programului prezidenţial al preşedintelui Klaus Iohannis. La eveniment participă circa 700 de membri ai PNL, parlamentari, aleşi locali, simpatizanţi şi reprezentanţi ai societăţii civile. Printre cei care vor lua cuvântul se numără preşedintele PNL, Ludovic Orban, Felix Pătrăşcanu, Daniela Vişoianu şi Dragoş Garofil.

Taguri:
iohannis,
psd,
transport

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici