Lansarea candidaţilor PDL la europarlamentare, pe 30 martie în Bucureşti

PDL îşi va lansa candidaţii la alegerile europarlamentare în 30 martie, la Bucureşti.

480 afișări
Imaginea articolului Lansarea candidaţilor PDL la europarlamentare, pe 30 martie în Bucureşti

Monica Macovei (Imagine: Stefan Micsik/ Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al PDL Suceava, în şedinţa Biroului Permanent Judeţean a fost stabilită echipa de campanie pentru alegerile europarlamentare. Astfel, echipa este coordonată de preşedintele organizaţiei, Gheorghe Flutur, iar din staff mai fac parte Orest Onofrei - candidat pe loc eligibil, Sanda-Maria Ardeleanu, Viorel Seredenciuc, Daniel Cadariu, Vasile Ilie, Lucian Harsovschi şi Niculai Barbă.

În şedinţa de vineri s-a discutat despre strategia de campanie şi a fost stabilit un calendar al unor ample evenimente care vor avea în lunile martie şi aprilie, precizează sursa citată.

''Pe 22 martie democrat-liberalii suceveni vor participa la mitingul de la Cluj-Napoca. Lansarea candidaţilor la nivel naţional va avea loc pe 30 martie la Bucureşti'', se mai arată în documentul citat.

Theodor Stolojan, Monica Macovei, Traian Ungureanu şi Marian Jean Marinescu ocupă primele locuri pe lista PDL pentru alegerile europarlamentare, a anunţat, în 3 martie, preşedintele PDL, Vasile Blaga, după şedinţa Colegiului Director al partidului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici