Lansarea candidaţilor USL în Bucureşti va fi joi, la Sala Palatului. 5.000 de oameni sunt aşteptaţi la eveniment

Liderul PNL Bucureşti, Eugen Nicolăescu, a anunţat, marţi, că lansarea candidaţilor USL pentru alegerile parlamentare în colegiile din Capitală va avea loc joi, într-un eveniment organizat la Sala Palatului, la care vor participa aproximativ 5.000 de persoane.

435 afișări
Imaginea articolului Lansarea candidaţilor USL în Bucureşti va fi joi, la Sala Palatului. 5.000 de oameni sunt aşteptaţi la eveniment

Lansarea candidaţilor USL în Bucureşti va fi joi, la Sala Palatului (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Nicolăescu a precizat că la eveniment vor participa şi liderii USL, Crin Antonescu şi Victor Ponta.

Lansarea este programată pentru ora 18.30, unde vor fi prezentaţi cei 40 de candidaţi pentru funcţiile de senator şi deputat din Capitală.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice! 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici