Liberalii - demagogi, pesediştii - ipocriţi. Ce săgeţi şi-au aruncat partidele pentru impozitarea pensiilor speciale

Secretatul general al PSD Mihai Fifor a afirmat, joi, că senatorii liberali au fost singurii care nu au votat proiectul iniţiat de Eugen Teodorovici privind impozitarea pensiilor speciale. Social democratul susţine că PNL şi-a arătat prin acest demers „adevărata faţă”.

679 afișări
Imaginea articolului Liberalii - demagogi, pesediştii - ipocriţi. Ce săgeţi şi-au aruncat partidele pentru impozitarea pensiilor speciale

ARHIVA

„PNL nu a votat impozitarea pensiilor speciale! Câtă demagogie! Ce mai ţipau ei că sunt prea mari aceste pensii! Că nu e echitabil faţă de cei care contribuie la pensii! Că nu e corect faţă de ceilalţi pensionari care au muncit o viaţă! Că PSD e de vină, că PSD nu vrea... Toată minciuna şi demagogia au ţinut până ieri, când a venit votul! Când au văzut că PSD chiar face justiţie socială şi chiar impozitează pensiile speciale şi-au arătat adevărata faţă! Liberalii au fost singurii care nu au votat proiectul”, a scris Fifor, pe Facebook.

El a subliniat că PNL ar trebui să ceară votul doar de la cei cu pensii speciale de sute de milioane de lei vechi, pe care i-a reprezentat în Parlament miercuri, când nu au vrut să voteze proiectul legislativ.

„Să ţineţi minte acest lucru când vor veni în campanie să vă ceară votul! Să îi trimiteţi la plimbare, să îl ceară de la cei cu pensii speciale de sute de milioane de lei vechi, pe care i-au reprezentat ieri în Parlament!”, a adăugat Fifor.

Senatul a aprobat, miercuri, proiectul legislativ iniţiat de Eugen Teodorovici privind impozitatea pensiilor speciale, care prevede impozitarea pensiilor între 7.000 şi 10.000 de lei cu 30% din sumă.

Proiectul legislativ a fost aprobat cu 76 de voturi „pentru” şi 16 abţineri.

Senatorul PNL Florin Cîţu a afirmat că proiectul reliefează ipocrizia iniţiatorului Eugen Teodorovici, care a iniţiat acest proiect, însă nu până la capăt, cum PNL a sugerat de mai multe ori.

Impozitarea pensiilor speciale trece de Senat. Dezbateri aprinse asupra proiectului lui Teodorovici: Opoziţia acuză PSD de ipocrizie

Senatul a aprobat, miercuri, proiectul legislativ iniţiat de Eugen Teodorovici privind impozitatea pensiilor speciale, care prevede impozitarea pensiilor între 7.000 şi 10.000 de lei cu 30% din sumă.

 

Taguri:
fifor,
pensii,
pnl

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici