Liberalii îl vor propune pe Johannis pentru funcţia de premier independent

Conducerea PNL a decis, la propunerea lui Antonescu, luni, în BPC, cu unanimitate de voturi, ca primarul Sibiului, Klaus Johannis, că fie propus de PNL pentru funcţia de premier independent în cazul în care Guvernul Boc îşi dă demisia sau e demis în cazul în care Parlamentul adoptă moţiunea.

22 afișări
Imaginea articolului Liberalii îl vor propune pe Johannis pentru funcţia de premier independent

Primarul Sibiului, Klaus Johannis (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Surse liberale au declarat pentru MEDIAFAX că BPC a decis cu unanimitate de voturi ca Johannis să fie propus pentru funcţia de premier în viitoarea formulă guvernamentală, până la alegerile prezidenţiale.

"Am decis prin unanimitate de voturi ca primarul Sibiului Klaus Johannis că fie propus de PNL pentru funcţia de premier independent în cazul în care Guvernul Boc îşi dă demisia sau e demis în cazul în care Parlametnul adoptă moţiunea de cenzură", au declarat sursele citate.

Sursele menţionate au mai precizat că propunerea a fost formulată liderilor PNL de către preşedintele PNL, Crin Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici