Liberalii vor ca în 2017 să uite "ce a fost rău" şi promit că PNL îşi va "reveni" în noul an

Liberalii vor ca în 2017 să uite „ce a fost rău” şi speră că anul noul PNL „îşi va reveni” şi va fi din nou „partidul liberal conservator” de care este nevoie în politica românească, potrivit mesajelor postate de aceştia pe Facebook, în ultima zi din an.

765 afișări
Imaginea articolului Liberalii vor ca în 2017 să uite "ce a fost rău" şi promit că PNL îşi va "reveni" în noul an

Liberalii vor ca în 2017 să uite "ce a fost rău" şi promit că PNL îşi va "reveni" în noul an (Imagine: Alexandra Pandea/ Arhiva Mediafax Foto)

"2017. Un An Nou, un nou început... Uitaţi ce a fost rău, bucuraţi-vă de ce a fost bine! Vă urez din inimă să aveţi un an bun, norocos, fericit, cu multă sănătate şi oameni dragi aproape! La mulţi ani!", scrie preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, pe Facebook.

Deputatul PNL Cătălin Predoiu vicepreşedinte al Camerei susţine că în anul 2017 PNL îşi va reveni.

"Anul 2017 va fi anul în care PNL îşi va reveni şi va redeveni partidul liberal conservator de care e atât de mare nevoie în politica românească! Suntem foarte mulţi convinşi de acest reviriment! Avem forţa şi credinţa că vom reuşi! La mulţi ani cu sănătate şi bucurii alături de cei dragi tuturor cetăţenilor români, oriunde s-ar afla!", a scris deputatul PNL Cătălin Predoiu, pe Facebook.

În prima jumătate a noului an, PNL va trebui să îşi aleagă conducerea. Convenţia Naţională pe care Raluca Turcan a fost însărcinată să o pregătească va aduce şi „decontul” rezultatelor obţinute de liberali la alegerile locale şi parlamentare.

Cătălin Predoiu şi-a anunţat, în luna decembrie, intenţia de a candida la preşedinţia PNL, la Convenţia Naţională.

Presedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, filială a înregistrat eşecuri răsunătoare atât la alegerile locale, cât şi la alegerile parlamentare, spune că 2016 a fost un an al provocărilor şi al deciziilor importante, care a arătat tuturor că "dezbinaţi" nu vor putea "răzbi".

"2016 a fost un an al provocărilor, un an al deciziilor importante, un an în care am făcut deseori apel la solidaritate şi înţelepciune. A fost un an cu bucurii şi dezamăgiri deopotrivă, dar, poate cel mai important, un an care ne-a arătat tuturor că doar uniţi şi nu dezbinaţi vom putea răzbi şi vom fi mai puternici", a declarat Cristian Buşoi, pe Facebook.

Buşoi îndeamnă ca în noul an oamenii să realizeze "tot ce şi-au pus în gând".

Foştii copreşedinţi ai PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, nu au transmis niciun mesaj cu prilejul anului nou.

PNL a obţinut 31,93%% din voturile electoratului la alegerile locale din 5 iunie şi 11,18% în cursa pentru Primăria Capitalei. La alegerile parlamentare, la Camera Deputaţilor, PNL a obţinut 20,04% din mandate şi la Senat, 20,41%.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici