Preşedintele PSD Liviu Dragnea: 2016, un an agitat, cu multă muncă. 2017 să fie un an al reconstrucţiei

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat că îşi doreşte ca anul care vine să fie unul al reconstrucţiei, afirmând că 2016 a fost „un an agitat cu multă muncă” în care a făcut tot ce a depins de el pentru ca ţara să nu fie aruncată într-o criză politică.

340 afișări
Imaginea articolului Preşedintele PSD Liviu Dragnea: 2016, un an agitat, cu multă muncă. 2017 să fie un an al reconstrucţiei

Preşedintele PSD Liviu Dragnea: 2016, un an agitat, cu multă muncă. 2017 să fie un an al reconstrucţiei

„Sunt multe de spus despre 2016. Un an agitat, cu multă muncă... Un an greu, în care tot ce am urmărit a fost interesul nostru, al românilor, de a avea stabilitate politică şi economică, de a avea un guvern legitim care să înceapă să pună în practică ce am promis în campanie, sub sloganul #indraznestesacrezi în România! Am făcut tot ce a depins de mine pentru ca ţara să nu fie aruncată într-o criză politică. Cu greu, în final, am reuşit!”, a scris preşedintele PSD, Liviu Dragnea, pe Facebook.

Liviu Dragnea a afirmat că speră ca 2017 să fie „un an al reconstrucţiei”.

„Îmi doresc ca #2017 să fie un An al reconstrucţiei, un An al creşterii economice care să se simtă în buzunarele românilor, un An în care cetăţeanul să simtă mai mult respect din partea statului! La mulţi ani, români! Dumnezeu să binecuvânteze #România!”, a conchis Liviu Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici