Lider grup PSD din Camera Deputaţilor: Nu cred că Legea salarizării va fi depusă în această săptămână

Liderul grupului parlamentar PSD din Camera Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat, marţi, că „nu crede” că proiectul Legii salarizării va fi depus la Parlament în cursul acestei săptămâni, deşi liderul PSD, Liviu Dragnea, anunţase doar o amânare de o săptămână.

1249 afișări
Imaginea articolului Lider grup PSD din Camera Deputaţilor: Nu cred că Legea salarizării va fi depusă în această săptămână

Lider grup PSD din Camera Deputaţilor: Nu cred că Legea salarizării va fi depusă în această săptămână

Întrebat dacă sunt şanse să se depună Legea salarizării unitare în această săptămână, Ciolacu a răspuns: „Nu cred!”.

El a subliniat că proiectul va fi depus când se vor termina absolut toate dezbaterile şi vor fi depuse toate amendamentele şi după ce PSD va avea un feedback de la toate partidele.

Întrebat dacă are un orizont de timp pentru depunerea proiectul de Lege al salarizării, Ciolacu a răspuns: „Nu am, nu s-a stabilit lucrul acesta. O să stabilim”.

El a arătat că a fost creat un mail „special” pentru transmiterea de amendamente.

„Toate amendamentele merg pe mail atât la grup, cât şi la minister. Sunt destule. Eu vorbesc de PSD în momentul acesta. Proiectul a fost trimis peste tot, toate grupurile au primit Legea salarizării. Amendamentele de la celelalte grupuri nu trebuie să vină la noi, trebuie să meargă la minister şi la Comisii. Nu trebuie să le depună la PSD, ar fi culmea ca celelalte grupuri parlamentare să depună la PSD”, a spus Ciolacu.

Depunerea Legii salarizării unitare a personalului plătit din fonduri bugetare a fost amânată săptămâna trecută, prin decizia unilaterală a liderului PSD, Liviu Dragnea, care a arătat că îşi doreşte ca acest act normativ să "mai stea" o săptămână, pentru a fi publicat în presă, astfel încât "să-şi mai dea lumea cu părerea".

"Nu. Eu nu vreau să-l depun azi. Să mai stea o săptămână, să meargă la grupuri, să-l publicăm şi în presă, să-şi mai dea lumea cu părerea", a spus Dragnea, întrebat dacă proiectul legii salarizării unitare se va depune săptămâna trecută la Parlament, aşa cum s-a anunţat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici