Lider PNL Cluj: Organizarea unui scrutin intern ar crea confuzie în rândul electoratului

Preşedintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară, consideră "nepotrivită" propunerea fostului lider al partidului Călin Popescu Tăriceanu de organizare a unui scrutin intern în vederea desemnării candidatului la alegerile prezidenţiale, susţinând că demersul ar crea confuzie în rândul electoratului.

174 afișări
Imaginea articolului Lider PNL Cluj: Organizarea unui scrutin intern ar crea confuzie în rândul electoratului

Lider PNL Cluj: Organizarea unui scrutin intern ar crea confuzie în rândul electoratului (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/ Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat transmis vineri seară de Marius Nicoară, un asemenea demers lansat de Călin Popescu Tăriceanu nu ar face decât să creeze "confuzie” în rândul electoratului.

"Propunerea lui Călin Popescu Tăriceanu este nepotrivită, atâta timp cât candidatul USL la alegerile prezidenţiale a fost stabilit în cadrul unui Congres al PNL – desfăşurat anul trecut, înainte de alegerile locale -, iar rezoluţia PNL a fost adoptată şi în cadrul unui congres comun, al partidelor ce compun USL. Eu nu spun că o asemenea propunere este neliberală, ci că ea vine într-un moment nepotrivit. În urma discuţiilor pe care le-am avut cu mai mulţi lideri din organizaţia clujeană, am ajuns la concluzia că un asemenea demers nu ar face decât să creeze confuzie în rândul electoratului. Atâta timp cât există două congrese şi o singură rezoluţie – care relevă o opţiune asumată de toate partidele din USL, deci, implicit de PNL - propunerea domnului Tăriceanu nu poate fi urmată”, arată Nicoară în comunicat.

Fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu a propus, vineri, organizarea unor alegeri interne în PNL, în 2014, pentru stabilirea candidatului la Preşedinţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici