Liderul grupului UDMR din Senat: Şansele sunt foarte mari, pot să zic sută la sută, ca PSD să pierdă funcţia de la Senat

Liderul grupului UDMR din Senat, Fekete Andras Levente, a susţinut miercuri că sunt "şanse foarte mari" ca PSD să piardă funcţia de preşedinte al Senatului, el admiţând că "poate fi o interpretare" că acest partid a servit pe tavă funcţia de preşedinte al acestei Camere legislative Puterii.

177 afișări
Imaginea articolului Liderul grupului UDMR din Senat: Şansele sunt foarte mari, pot să zic sută la sută, ca PSD să pierdă funcţia de la Senat

Liderul grupului UDMR din Senat: Şansele sunt foarte mari, pot să zic sută la sută, ca PSD să pierdă funcţia de la Senat (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Răspunzând unei întrebări, dacă PSD a servit pe tavă şefia Senatului celor de la putere, senatorul a spus: "Poate să fie şi acesta o interpretare".

"Oricum, şansele sunt foarte mari, pot să zic sută la sută, că vor pierde această funcţie", a fost de părere senatorul UDMR.


Întrebat despre punctul de vedere al reprezentanţilor PSD că doar acest partid poate să facă nominalizare pentru funcţia de preşedinte al Senatului, el a răspuns că nu crede că acest lucru este "obligatoriu". El a întrebat retoric ce se va întâmpla dacă doar PSD va desemna un candidat, care nu primeşte voturile majorităţii.

Grupul senatorilor PSD îl susţine în continuare pe Titus Corlăţean pentru funcţia de preşedinte al Senatului, a declarat miercuri liderul grupului, Ilie Sârbu.

"Noi ne menţinem propunerea - domnul Corlăţean a rămas valabil. Vedem cum reuşim să facem numărul de voturi ca să promovăm propunerea", a declarat Ilie Sârbu.



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici