Liderul PDL Arad îi răspunde lui Blaga: La locale ne-am situat pe primul loc

Preşedintele PDL Arad, Gheorghe Seculici, a declarat, în legătură cu afirmaţiile lui Vasile Blaga, conform cărora oragnizaţia Arad a pierdut, de la locale la generale, 47% din voturi, că, la alegerile locale, "PDL Arad s-a situat, conform evidenţelor, pe primul loc".

197 afișări
Imaginea articolului Liderul PDL Arad îi răspunde lui Blaga: La locale ne-am situat pe primul loc

Liderul PDL Arad îi răspunde lui Blaga: La locale ne-am situat pe primul loc (Imagine: AFP - MediafaxFoto)

Într-o declaraţie scrisă transmisă, luni, corespondentului MEDIAFAX, preşedintele PDL Arad, Gheorghe Seculici, reacţionează la afirmaţiile făcute de liderul PDL, Vasile Blaga.

"La alegerile locale, PDL Arad s-a situat, conform evidenţelor, pe primul loc, între organizaţiile judeţene din ţară. Am obţinut 29,43 la sută la Camera Deputaţilor şi 30,6 la sută la Senat, rezultate care au ridicat semnificativ media naţională. De asemenea, în contextul unei guvernări în perioadă de criză, în care au trebuit luate măsuri antipopulare, rezultatul înregistrat de PDL Arad este remarcabil", afirmă Seculici.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, duminică, la o întâlnire cu liderii filialelor judeţene, potrivit unor surse PDL, că organizaţia Arad a partidului a pierdut, de la alegerile locale la cele generale, 47% din voturi, adică mai mult decât a pierdut organizaţia Vrancea, condusă de Alin Trăşculescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici