Ludovic Orban: „Consiliul Legislativ este o instituţie în care trebuie sa vină schimbarea”

Ludovic Orban a afirmat, sâmbătă, că trebuie să vină schimbarea în Consiliul Legislativ al Parlamentului. Cele 25 de Ordonanţe de Urgenţă adoptate în şedinţa de marţi sunt blocate în Consiliul Legislativ pentru avizare şi publicare în Monitorul Oficial.

998 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban: „Consiliul Legislativ este o instituţie în care trebuie sa vină schimbarea”

Ludovic Orban: „Consiliul Legislativ este o instituţie în care trebuie sa vină schimbarea”

"Consiliul Legislativ este o instituţie în care ar trebui să vină schimbarea", a declarat Ludovic Orban, sâmbătă, întrebat ce părere are despre această instituţie.

Consiliul Legislativ este un organ consultativ de specialitate al Parlamentului, care avizează proiectele de acte normative în vederea sistematizării, unificării şi coordonării întregii legislaţii, potrivit articolului 79 din Consitutuţia României.

De asemenea, Consiliul ţine şi evidenţa oficială a legislaţiei din România.

Guvernul Orban a adoptat, în şedinţa de Guvern de marţi, 25 de Ordonanţe de Urgenţă, iar acestea sunt blocate în Consiliul Legislativ care ar trebui să le avizeze pentru publicarea în Monitorul Oficial.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici