Ludovic Orban îi cere Alinei Gorghiu să anunţe public obiectivul politic al PNL la parlamentare: Degeaba devii parte dintr-o majoritate, dacă ai 20,25 sau 30%

Deputatul PNL Ludovic Orban îi cere liderului partidului, Alina Gorghiu, să anunţe public obiectivul politic al PNL la alegerile parlamentare arătând că ''degeaba devii parte dintr-o majoritate dacă ai 20, 25 sau 30%''.

1248 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban îi cere Alinei Gorghiu să anunţe public obiectivul politic al PNL la parlamentare: Degeaba devii parte dintr-o majoritate, dacă ai 20,25 sau 30%

Deputatul Ludovic Orban îi cere Alinei Gorghiu să anunţe public obiectivul politic al PNL la alegerile parlamentare

''Ce trebuie să facă într-o democraţie preşedintele unui partid care pierde alegerile se cam ştie. Aştept altceva de la liderul ( acum unic ) al PNL. Aştept să decidă şi să anunţe public care este obiectivul politic al PNL la alegerile parlamentare. Acest obiectiv nu poate să fie decât câştigarea alegerilor. Nu formarea unei majorităţi în jurul unui premier care este mai mult sau mai puţin al tău. Degeaba devii parte dintr-o majoritate, dacă ai 20,25 sau 30%. Pentru a putea guverna conform programului tău de guvernare trebuie să câştigi alegerile şi să formezi majoritatea în jurul tău. Important acum este ce faci că să câştigi aceste alegeri. Cum îi convingi pe români, atât cei care te-au votat la locale, cât mai ales pe cei care nu au venit la vot la locale ( care sunt cei mai mulţi ) să voteze PNL'', a scris Orban pe Facebook.

Alina Gorghiu, preşedintele PNL, a anunţat vineri la Timişoara că îşi va da demisia din fruntea partidului "dacă PNL nu va fi cel în jurul căruia se va face majoritatea parlamentară care să dea viitorul premier al României".

"Eu, să ştiţi, îmi asum foarte clar o demisie dacă Partidul Naţional Liberal nu va fi cel care în jurul căruia se va face majoritatea parlamentară care să dea viitorul premier al României", a spus ea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici