Ludovic Orban, înainte de moţiunea de cenzură: Va avea câştig de cauză în proporţie de 100%

Ludovic Orban a declarat că moţiunea de cenzură va avea câştigă de cauză în proporţie de 100%, iar Guvernul Dăncilă va pleca de la putere. Preşedintele PNL a adăugat că toţi liberalii vor fi prezenţi în plenul reunit şi vor vota moţiunea la vedere.

299 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban, înainte de moţiunea de cenzură: Va avea câştig de cauză în proporţie de 100%

Ludovic Orban: Moţiunea de cenzură va avea câştig de cauză în proporţie de 100%

„În mâna fiecărui parlamentar care are o urmă de conştiinţă stă o singură decizie, trebuie oprit PSD să mai facă rău României. Am început ziua cu reuniunea grupurilor parlamentare ale PNL. Vă comunic că toţi parlamentarii PNL sunt prezenţi şi toţi vor vota la vedere moţiunea de cenzură. De asemenea, am luat legătura cu toţii liderii grupurilor parlamentari, iar situaţia privind mobilizarea la votul moţiunii de cenzură e foarte clară. Moţiunea de cenzură va trece şi va avea câştig de cauză în proporţie de 100%. Astăzi peste 233 de parlamentari vor vota moţiunea şi Guvernul Dăncilă va pleca de la putere”, a afirmat Ludovic Orban, joi, la Parlament, la finalul şedinţei grupurilor parlamentarilor PNL.

Întrebat pe câte voturi se bazează, liderul PNL a răspuns: „Pe cel mai mare număr de voturi posibil”.

Moţiunea de cenzură urmează să fie dezbătută şi votată, joi, în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, care va începe de la ora 10.00. Ludovic Orban a anunţat, miercuri, că votul moţiunii va fi de la ora 13.00. Votul este secret cu bile.

Taguri:
orban,
pnl,
moţiune

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici