Macovei: Nu candidez pentru nicio funcţie la Convenţie. Îi voi susţine pe Preda, Voinescu, Paleologu

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a decarat miercuri, pentru MEDIAFAX, că la Convenţia partidului nu va candida pentru nicio funcţie de conducere în PDL, că îi va susţine pe Cristian Preda, Sever Voinescu, Theodor Paleologu şi pe toţi cei care "vor revigorarea şi reformarea PDL".

139 afișări
Imaginea articolului Macovei: Nu candidez pentru nicio funcţie la Convenţie. Îi voi susţine pe Preda, Voinescu, Paleologu

Monica Macovei (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

Ea a precizat că se va implica în acţiunea de coalizare a forţelor de dreapta.

"Nu candidez la aceste alegeri interne pentru nicio funcţie de conducere în PDL. Îi voi susţine pe Cristian Preda, Sever Voinescu, Theodor Paleologu şi pe toţi cei care vor revigorarea şi reformarea PDL. Mă voi implica în acţiunea de coalizare a forţelor de dreapta şi voi participa în campania electorală, alături de colegi care împărtăşesc aceleaşi principii şi care au identificat acelaşi adversar comun: USL şi pericolul restauraţiei", a spus Monica Macovei.

Pe de altă parte, Macovei suţine că, în funcţie de evaluările ulterioare, va decide dacă va cere încrederea membrilor PDL la Convenţia Naţională din 2013.

Democrat-liberalii se vor reuni pe 30 iunie într-o şedinţă a Convenţiei Naţionale Extraordinare a partidului, în care vor alege noua conducere a PDL şi noul preşedinte al partidului. Singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al PDL este Vasile Blaga.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici