Majorarea cu 20% a salariilor pentru anumiţi bugetari, promulgată de Iohannis. Cresc lefurile angajaţilor ANPC şi ale medicilor din Apărare/ Studenţii primesc burse şi în vacanţă

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat luni Legea de aprobare a OUG 2/2017 care prevede creşteri salariale pentru mai multe categorii bugetare, printre care angajaţii ANPC, medicii din Apărare şi ordine publică, şi acordarea burselor şi pe perioada vacanţei.

10376 afișări
Imaginea articolului Majorarea cu 20% a salariilor pentru anumiţi bugetari, promulgată de Iohannis. Cresc lefurile angajaţilor ANPC şi ale medicilor din Apărare/ Studenţii primesc burse şi în vacanţă

Deputaţii au votat luna trecută creşterea cu 20% a salariilor mai multor categorii bugetare, printre care personalul din cadrul agenţiilor pentru protecţia mediului şi ANPC, majorarea cu 25% a salariului medicilor din apărare, ordine publică şi siguranţă naţională şi acordarea burselor şi în vacanţă.

"Începând cu luna iunie 2017 se majorează cu 20% cuantumul brut al salariilor de bază aflate în plată pentru personalul din cadrul oficiilor teritoriale pentru întreprinderile mici şi mijlocii şi cooperaţie, personalul din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, agenţiilor judeţene pentru protecţia mediului şi gărzilor naţionale de mediu şi Administraţiei rezervaţiei biosferei Delta Dunării, personalul din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, comisariatelor regionale şi judeţene pentru protecţia consumatorului", potrivit unui amendament adus legii pentru aprobarea OUG nr.2/2017, privind unele măsuri fiscal-bugetare, precum şi modificarea şi completarea unor acte normative.

Raportul adoptat de plen prevede şi noi reglementări menite să majoreze cu 25% salariul medicilor din apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, amendamentul fiind asumat de toţi membrii comisiilor - PSD, ALDE, PNL şi minorităţi, cu excepţia USR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici