Marcel Ciolacu vrea modelul francez: „Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă trebuie să fie prezentat în Parlament”

  • Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că România ar trebui să urmeze procedura francezilor în ceea ce priveşte Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
  • Acesta trebuie să fie prezentat în Parlament, a explicat Ciolacu, în urma unei întâlniri cu ambasadorul Franţei în România.
133 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu vrea modelul francez: „Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă trebuie să fie prezentat în Parlament”

Liderul opoziţiei, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit, luni, cu ambasadorul Franţei la Bucureşti, pentru a vorbi despre fondurile pe care UE le pune la dispoziţia ţărilor membre, pentru redresarea economică.

Guvernul trebuie să prezinte Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă în Parlament deoarece este vorba despre o şansă istorică de reformare a României, a explicat Marcel Ciolacu pe Facebook.

„Am discutat astăzi cu E.S. doamna Ambasador Laurence Auer despre experienţa Franţei în ceea ce priveşte accesarea profesionistă a instrumentelor financiare pe care statele membre ale UE le au la dispoziţie pentru redresarea economică post-pandemie. Consider că şi România trebuie să preia modelul Franţei, astfel încât Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă să fie prezentat în Parlament. Revenirea la o viaţă normală este o prioritate absolută, dar este crucial să ne uităm la ceea ce fac partenerii noştri europeni în plan economic pentru a nu rata o şansă istorică de reformare şi dezvoltare a României”, scrie în mesajul lui Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici