Mariana Câmpeanu: Eu nu sunt dispusă să mă retrag din politică dacă Băsescu nu e demis

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a declarat luni, răspunzând unei întrebări, că nu este dispusă să se retragă din viaţa politică dacă Traian Băsescu nu va fi demis, aşa cum au declarat că vor face liberalii Crin Antonescu şi Relu Fenechiu.

370 afișări
Imaginea articolului Mariana Câmpeanu: Eu nu sunt dispusă să mă retrag din politică dacă Băsescu nu e demis

Mariana Câmpeanu (Imagine: Catalin Abagiu/Mediafax Foto)

Întrebată dacă este dispusă să se retragă din viaţa politică dacă Traian Băsescu nu va fi demis, Câmpeanu a răspuns: "Nu, eu nu. Este opţiunea fiecăruia şi trebuie să o respectăm. Nu cred că aş fi îndreptăţită să fac acest lucru. Eu am intrat foarte târziu în politică şi am intrat tocmai cu această idee şi dorinţă de a încerca să fac ceva. Şi ca atare voi încerca în continuare, cu toate puterile, cât o să-mi permită sănătatea, să fac în continuare ceva, fie că e în Parlament, fie că e în societatea civilă, fie că este în Guvern".

Vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu a declarat, joi, că, în condiţiile în care preşedintele suspendat Traian Băsescu nu va fi demis la referendum, el îşi asumă că a greşit declanşând referendumul împotriva şefului statului şi va demisiona din toate funcţiile deţinute în partid.

Liderul PNL Crin Antonescu a anunţat încă de la dezbaterea din Parlament a cererii de suspendare din funcţie a preşedintelui că, dacă Traian Băsescu nu va fi demis la referendum, el se retrage din politică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici