Marko Bela: Depunerea mandatului de către Negoiţă, un gest foarte firesc

Preşedintele UDMR, Marko Bela, a declarat, miercuri, înaintea discuţiilor cu PNL, că, în opinia sa, depunerea mandatului de către premierul desemnat Liviu Negoiţă este un gest "foarte firesc" în condiţiile în care în acest moment se discută despre un altfel de guvern.

20 afișări
Imaginea articolului Marko Bela: Depunerea mandatului de către Negoiţă, un gest foarte firesc

Marko Bela: Depunerea mandatului de către Negoiţă, un gest foarte firesc (Imagine: Vargyasi Levente/Mediafax Foto)

"Anume, în acest moment avem deja o înţelegere de principiu cu PDL că vom face împreună PDL-UDMR şi cu susţinere minorităţilor un guvern şi, în continuare, a rămas în suspensie ceea ce noi am vrea, să vină şi PNL", a arătat liderul Uniunii.

Marko a menţionat că deja se vorbeşte despre o altă formulă decât cea propusă de Liviu Negoiţă.

Întrebat dacă i se pare "acceptabil" ca premierul să fie din parte PNL, Marko Bela a răspuns că acest lucru trebuie să fie discutat de PNL cu PDL "în primul rând".

Premierul desemnat Liviu Negoiţă, primar al sectorului 3, a anunţat că şi-a depus, marţi, mandatul primit din partea preşedintelui pentru formarea guvernului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici