Marko Bela: Nu se pune problema unei alte formule de guvernare

Preşedintele UDMR, Marko Bela, a declarat, sâmbătă, înainte de Congresul Uniunii, că "nu se pune problema unei alte formule de guvernare", precizând că partidul din care face parte "este o formaţiune de încredere" care a respectat ceea ce a stabilit.

14 afișări
Imaginea articolului Marko Bela: Nu se pune problema unei alte formule de guvernare

Marko Bela: Nu se pune problema unei alte formule de guvernare (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Marko Bela a spus că deocamdată cel mai important este Congresul UDMR, însă a menţionat că nu se pune problema unei alte formule de guvernare.

"Noi am fost o formaţiune de încredere, ce am stabilit am respectat. Nu se pune problema unei alte formule de guvernare", a declarat preşedintele UDMR.

De asemenea, Marko Bela a spus că "a cântărit foarte bine toate deciziile" şi nu are niciun regret că nu mai candidează la preşedinţia Uniunii.

"Credeţi-mă că aşa cum în aceşti 18 ani am cântărit foarte bine toate deciziile, am cântărit-o şi pe aceasta. Nu am niciun regret", a spus Marko Bela.

Congresul UDMR se va desfăşura, sâmbătă şi duminică, la Oradea, iar la acesta va fi stabilit, prin vot, noul lider al Uniunii, după ce actualul preşedinte, vicepremierul Marko Bela, a anunţat că nu îşi mai doreşte un nou mandat. Candidaţii înscrişi în cursă sunt ministrul Culturii, Kelemen Hunor, consilierul prezidenţial pentru minorităţi Eckstein Kovacs Peter şi deputatul Olosz Gergely.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici