Marko Bela: UDMR nu va vota Guvernul condus de Croitoru

UDMR nu va vota în Parlament Guvernul Croitoru şi îşi menţine susţinerea pentru candidatul majorităţii la postul de prim-ministru, primarul municipiului Sibiu, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, la Cluj, preşedintele Uniunii, Marko Bela.

19 afișări
Imaginea articolului Marko Bela: UDMR nu va vota Guvernul condus de Croitoru

Marko Bela: UDMR nu va vota Guvernul condus de Croitoru (Imagine: Syavuj Attila/Mediafax Foto)

"UDMR nu va putea vota Guvernul condus de Lucian Croitoru. Ne interesează ce fel de guvern a reuşit domul Croitoru să constituie, ne interesează ideea de structură a Guvernului, persoanele care şi-ar asuma funcţiile de miniştri, dar în continuare trebuie să spun că UDMR susţine candidatura lui Klaus Iohannis", a afirmat Marko.

Preşedintele UDMR a spus că, în opinia sa, Klaus Iohannis este cel mai potrivit candidat pentru funcţia de prim-ministru.

Premierul desemnat a anunţat că a transmis Parlamentului lista unui Guvern format din 14 ministere, din care fac parte 7 miniştri din Cabinetul actual, cât şi tehnocraţi, precum Bogdan Aurescu şi Mihai Şeitan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici