Mesajul de Crăciun al preşedintelui Traian Băsescu pentru români

Preşedintele Traian Băsescu a transmis,luni, tuturor românilor un mesaj de Crăciun. Preşedintele şi soţia sa, Maria, vor petrece Crăciunul la Predeal. Şi Maria Băsescu le-a transmis românilor un mesaj pentru sărbătorile de iarnă.

1990 afișări
Imaginea articolului Mesajul de Crăciun al preşedintelui Traian Băsescu pentru români

Mesajul preşedintelui Traian Băsescu de Crăciun pentru români

"Dragi români, cu ocazia sărbătorii Naşterii Domnului, doresc să vă adresez gândurile mele cele mai bune însoţite de urări de sănătate, prosperitate şi de linişte sufletească. Fie ca aceste sărbători să ne reînnoiască dorinţa de a construi împreună un viitor mai bun. Crăciun fericit!", se arată în mesajul preşedintelui Traian Băsescu dat publicităţii luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici